Firma-hjemmeside

Firma hjemmeside for arkitektØnsker du en ny eller forbedret hjemmeside til ditt firma? – Hos oss kan du lage hjemmeside med unikt design, tilpasset ditt behov, dine kunder og dine behov.

Hva må din firma-hjemmeside gjøre?

Skape tillit: Den bør først og fremst skape tillit hos din potensielle kunder, slik at de føler trygghet til ditt firma.  Uten tillit blir det ingen business, og derfor er tillit essensielt.

Tillit kommer av at din hjemmeside fremstår troverdig, med pent og profesjonelt design, med oversiktlig navigasjon og et innhold som bygger opp under ditt firma.

Skape trafikk: En god hjemmeside gir deg også bedre markedsføring gjennom å bli synlig i Google.  I dag brukes Google, både av profesjonelle og privatpersoner, som det viktigste søkeverktøy etter tjenester og produkter. Derfor bør du, med din firma-hjemmeside, være synlig i Google.

Med EasyEdit er dette enklere enn med andre publiseringsverktøy, og vi har mange kunde-hjemmesider som ligger i toppen av Google på de viktigste søkefrasene deres. Og det gir dem business.

Skape respons: Din hjemmeside bør bygges slik at den “etterspør” respons: handlinger som dine kunder skal gjøre. Det kan være å få vedkommende tilå ringe, til å sende inn et skjema med prisforespørsel – eller rett og slett å bestille der og da.

Med EasyEdit har du det du trenger for å skape en responsoptimert hjemmeside for ditt firma, og forhåpentligvis øke ditt salg.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om dette : Mob 90192708 eller preben@wrp.no

 

Her viser vi hvordan du kan tilpasse design og tilsvarende selv: