Lag din hjemmeside med 5 enkle steg!

EasyEdit er laget for at det skal være lett å komme i gang med hjemmeside for alle. Både for foreninger, for firma, for privatpersoner med en hobby etc.

Case-oppgave: I dette eksemplet setter vi opp en hjemmeside for et spa- og massasjefirma:

Her er de 5 enkle stegene du kan leke deg igjennom. De fire første stegene unnagjør du på noen morsomme minutter:

Steg 1: Velg grunndesign

Her må du velge det designet du har lyst til å prøve (først). Disse designene kan stort sett tilpasses med sitt eget bakgrunnsbilde, valgfri skrifttyper, farger, størrelser med mer. Så tenk på designet du velger som et utgangspunkt.

Mange velger å bruke designet slik det er, men noen ønsker å bytte ut elementer. Det er ditt valg.

Velg et design for din hjemmeside

Vi velger "Velforening", selv om vi skal lage en hjemmeside for et firma. I dette steget er det kun designet vi velger, og navnet på designet har ingenting med det du kan bruke det til.

Steg 2: Skriv ønsket kontonavn

Dersom du har et domenenavn fra før så kan du skrive det inn her. Dersom du ikke har det så kan du bare finne på et prosjektnavn.

Du vil få umiddelbar beskjed om du kan benytte navnet eller ikke.

PS: Du kan ikke bruke bokstavene æ, ø eller å i kontonavnet. Du kan bruke domenenavn med æøå, men da må vi hjelpe deg å sette det opp. Her kan du uansett bare skrive noe het annet. Dette betyr ingenting for ditt domenenavn siden.

Skriv inn ønsket kontonavn / domenenavn og din epostadresse og passord

Skriv også inn den epostadressen du ønsker å få tilsendt innloggingsinformasjonen til, samt et passord. Igjen, ikke bruk æøå eller mellomrom.

Steg 3: Skriv inn hjemmesidens navn og evt. slagord

Skriv inn hjemmesidens navn og eventuelt slagord. Gjør slagordet tomt dersom du ikke skal bruke det feltet.

Hjemmesidens navn brukes i både meta-informasjon, i flettefelter der firmanavnet hentes inn, og øverst på nettsiden inntil du laster opp en logo.

Skriv inn nettsidens navn og slagord

Steg 4: Velg et startinnhold (valgfritt)

For å gjøre det lettere for deg selv kan du velge et ferdig startinnhold. Dette tar bare sekunder å sette opp, og det kan spare deg for mye jobb.

Erfaring tilsier at man ofte bruker mye tid på å finne ut hvordan innholdet skal presenteres på de forskjellige sidene på nettstedet.

Ved å velge et startinnhold så får du et konkret forslag som du deretter kan gjøre til ditt eget. Du står fritt til å justere og endre tekst, bilder, oppsett, antall innholdsmoduler med mer.

Velg et startinnhold til din webside. Dette hjelper deg å bygge websiden

Ferdig hjemmesidekonto!

Ved å gjøre de 4 enkle stegene over er nettsiden satt opp og klar til redigering:

Vi valgte designet "Velforening" og startinnholdet "Massasje". Nå ser kombinasjonen slik ut:

Hjemmesiden er ferdig laget og klar til bruk

og da er det bare å logge inn i kontrollpanelet og begynne endringen av hjemmesiden:

Som du ser så kan du nå redigere rett i hjemmesiden. Når du trykker på "Lagre" så utføres endringene, og hjemmesiden din er oppdatert.

endre-nettsiden

Ønsker du å lage din egen hjemmeside slik?

Da kan du klikke på linken her og du er i gang. Det er kr 0,- i oppstart og kr 0,- dersom du finner ut at du ikke vil bruke hjemmesiden.

Dersom du vil ta hjemmesiden i bruk koster det kr 199,- (inkl mva) for privatpersoner, små foreninger og firma som er ikke-mva registrert. For firma som er mva-registrert og store organisasjoner er prisen kun 269,- (pluss mva) per måned. Faktura sendes årlig.

Norsk kundesupport og norske veiledninger er inkludert.

[button link="http://din.easyedit.no/bygger/" size="medium" variation="green"  target="blank"]Ja, jeg vil bygge min hjemmeside nå![/button]

(Kr 0,- i oppstart. Uforpliktende å prøve. Kr 199/ mnd | 2388,-/ år inkl mva for privatpersoner og små organisasjoner. Kr 269/ mnd pluss mva for mva-registrerte firma. )

PS: Ja, hjemmesiden er mobilvennlig (responsiv)!

Dersom du lurer på det så blir altså hjemmesiden din mobilvennlig:

Din hjemmeside vil være responsiv

Her kan du se fremgangsmåten med en annen design og startinnholdet til en advokat: