Lage nettside selv

Du kan enkelt lage din egen nettside med EasyEdit. Det er så enkelt som å velge hvilken design du vil ha, velge hvilke sider du ønsker å starte med, og deretter trykke på “Bygg min side”. Det å lage nettside har aldri vært så enkelt, samtidig som du har stor fleksibilitet og god kundesupport i ryggen.

Eksempel på å bygge egen nettside

Etter 2 minutters venting på at serveren skal sette opp din hjemmeside, er du klar til å fortsette å bygge din egen hjemmeside ved å legge inn tekster, bilder, bildegallerier med mer. Alt gjøres fra din egen datamaskin, både PC og MAC, uten behov for å installere noe ekstra programvare.

Du trenger ikke en gang ha bildebehandlingsprogram på din datamaskin, da bildebehandling kan gjøres i den innebygde bildebehandlingen. Både utsnitt av bilder, størrelser etc. kan redigeres rett i løsningen.

Det er utrolig enkelt å komme i gang med din egen hjemmeside, og resultatene er knallbra.

Når du lager nettside med EasyEdit, vil du kunne velge webdesign som er tilrettelagt god visning på mobil, nettbrett og store dataskjermer. Dette kalles responsivt design, og gjør websiden mye mer mobilvennlig. Altså slik at det ser bra ut på mobiltelefoner også.

Responsiv hjemmeside betyr at denvises godt på både vanllige PCer og på små skjermer som nettbrett og mobiltelefon

Slik ser kontrollpanelet ut når du lager nettside