Hvordan lage nettside? - Her er et enkelt svar

Har du lyst til å  lage nettside - men lurer på hvordan du gjør det? - Her er et par videoer som viser steg for steg hvordan du går frem. 

Resultatet er at du vil ha en mobilvennlig (responsiv) nettside, og et lettbrukt online hjemmesideprogram for å redigere den enkelt. Det er ingen begrensinger, og du starter med en halvfabrikat nettside som du tilpasser til ditt ønske. Med din logo, dine farger og ditt innhold.

PS: Når du har opprettet ny hjemmeside-konto så kan du redigere slik. Altså rett i designet, med ferdige innholdsmoduler og mange apper til disposisjon. Alt er inkludert. Til og med en enkelt og lettbrukt nettbutikkløsning der du kan sette opp kortbetaling med PayPal uten ventetid.

 

 

Men altså først:

Her er hvordan du kommer i gang med å lage nettside selv:

Du starter med å gå til http://din.easyedit.no/bygger og velger grunndesignet du vil bruke. Deretter skriver du inn litt informasjon om deg som skal ha websiden, før du til slutt velger å opprette kontoen.

Alt er forklart enkelt i videoen under her.

 

 

Med EasyEdit kan du velge å starte med en "tom" konto, eller ta i bruk en av startinnholdene som vi har ferdige til bruk.

Kort fortalt betyr dette at du kan starte med å lage websiden fra scratch, eller velge å laste inn ett av flere ferdige hjemmesideoppsett. Alt fra oppsett for velforening til rørlegger eller takstmann.

Se videoen under for å se hvordan du starter en hjemmeside-konto:

 

 

Med en EasyEdit-hjemmeside har du alltid tilgang til alle funksjoner og apper. Det er ingen skjulte kostnader, bare å starte en hjemmeside og bygge den ut etterhvert som du får mer og med informasjon du vil legge ut.

Du kan til og med starte en webside nå, og deretter starte en nettbutikk i hjemmesiden din når du har nok produkter på plass. Med andre ord er du fri til å vokse og fri til å bygge ut hjemmesiden din akkurat når du vil.

Husk også at du har kundesupport tilgjengelig. Send oss et spørsmål, og vi svarer deg så fort vi kan.

Start en nettside ved å klikke her

Her er hvordan du lager nettside helt selv