Til deg som vil ha en selgende hjemmeside

Slik kan du få flere kunder uten å kaste bort tid på det som ikke fungerer

I mer enn 15 år har vi hjulpet små og store bedrifter med selgende og smarte hjemmesider. Våre kunder har anbefalt andre å bruke EasyEdit, og vi har økt år for år.

Men vi er ikke fornøyde.

For vi VET hva kundene synes er vanskelig. Det er ikke lenger å laste opp bilder, eller lage nye sider. For det er lekende lett med EasyEdit. Til og med det å legge inn videoer og å lage unike oppsett er enkelt. 

Men det vanskelige er å lage den selgende.

De færreste er flinke på å lage selgende hjemmesider. Slike nettsteder som gjør at kundene kommer mens man sover, eller spiser middag med familien. Og når du gjør jobben din. 

En nyutviklet løsning revolusjonerer det å få et nettsted som skaffer deg nye kunder - på rekordtid!

I stedet for bare "en hjemmeside", vil du nå få en helt ny og komplett løsning som tar deg i hånden og hjelper deg steg for steg i prosessen ALLE bedrifter må igjennom for å få et nettsted til å selge for seg.

De fleste bedrifter bommer.

Det er SÅ mye mer potensiale å hente ut fra et nettsted enn de fleste gjør. 

Derfor bestemte vi oss for å lage en NY løsning som VIL hjelpe deg til å få et nettsted som fungerer. Det vil skaffe deg nye kunder.

Det tok mye lengre tid enn forventet. Men nå er den her. 

Resultatet av 1,5 år med utvikling, forenkling og strategi-utvikling er Markedsmaskinen.

I stedet for bare en unik brukervennlig nettløsning, er det også en steg for steg workshop som hjelper deg i mål. Alt gjøres online, så du kan jobbe når det passer deg.

I test-perioden har vi sett at de som ikke tror de kan lage selgende nettsteder, har gjort det.

I tillegg til det vil du ha tilgang til å stille oss spørsmål, få tilbakemelding på det du har gjort, og få innspill fra profesjonelle markedsførere og selgere på hva du bør endre på.

Det blir som å ha et team med dyktige folk rundt deg, og som vil deg det beste for deg.

Resultatet er et nettsted som er mer enn bare en "hjemmeside". 

Resultatet er en markedsmaskin - som jobber døgnet rundt for deg.

Du ønsker et nettsted som gir deg flere kunder og henvendelser døgnet rundt, uten å kaste bort hundrevis av timer og tusenvis av kroner - ikke sant?

Er du håndverker eller konsulent?
Tenk deg at du er på jobb, og det piper i telefonen. Det er en ny henvendelse fra ditt nettsted fra en som vil ha pristilbud fra deg. 

Selger du produkter?
Tenk deg at du kommer på jobb om morgenen, og du sjekker eposten din. Der ligger det 5 bestillinger på to ulike produkter du selger, som du kan pakke og sende ut. Uten at du har brukt tid i telefon, og uten at du må prise deg lavere enn dine konkurrenter...

Er du terapeut?
Tenk deg at du har en kunde i terapi, og at du slipper at det ringer i telefonen. For nye og eksisterende kunder finner ditt nettsted, og booker time der og da. De kan til og med betale der og da. Og du sitter med full oversikt til enhver tid. 

Dette er resultat av å ha en markedsmaskin,
som jobber for deg døgnet rundt. 

Ikke bare får du en unik lettbrukt redigeringsløsning, men også hjelp til å lage pakkeløsninger som gjør at kunder VIL bestille fra deg. Med smil om munnen, både før og etter bestillingen.

Til og med tekster får du hjelp med.
(Dette er det bedriftseiere liker minst å gjøre: Skrive.)

Derfor kommer markedsmaskinen med unike løsninger for å gi deg selgende tekst, selv om du ikke er flink til å skrive.

Men det er ikke alt det heller:

Med Markedsmaskinen får du direkte tilgang til å stille spørsmål, få svar og ha en dialog med markedsførere som jobber hos oss - for å hjelpe deg best mulig i gang.

Få TIDLIG tilgang ved å melde din uforpliktende interesse her.

VI har testet Markedsmaskinen en god stund, og nå lanserer vi den for noen få utvalgte. De som blir med i tidlig-fasen vil få ekstra god oppfølging fra vårt team - og vil lykkes.

Send inn skjema her, så melder du deg på som interessent. Vi vil kontakte deg når Markedsmaskinen lanseres, og du får tilgang til å starte da. Det at du melder din interesse her er helt uforpliktende.

Få uforpliktende plass i køen:

I april 2019 lanseres Markedsmaskinen, for deg som ønsker å ha et selgende nettsted som skaffer deg kunder på autopilot.

Meld din interesse her. 

Det er uforpliktende.
  • Meld deg på ventelisten