3 ting du bør ha klart når du skal lage en hjemmeside
Hva bør du som ønsker seg en flott hjemmeside ha klargjort, for det webdesign firmaet du har utvalgt, til å lage din drømme side. - Her har vi samlet 3 ting du bør ha klart når du skal lage en hjemmeside. Enten lage den selv, eller sette den bort til noen som kan lage den for deg.
Les mer
Hvordan få eget domene - en enkel guide
Her er en enkel video veiledning som viser deg hva du må gjøre steg for steg - for å få eget domene. det er veldig enkelt å få til. Du kan velge å registrere det på deg privat, eller ditt firma eller organisasjon. 
Les mer
Hvordan opprette en hjemmeside? Del 1
Her kommer en ny serie der vi bygger en hjemmeside for et lokalt firma. Alt fra hvordan man velger en layout, oppretter en konto, tilpasser utseender - til markedsføring. - VI har i dette eksempelet valgt å lage en hjemmeside for Trondheim Fysio (fiktivt firma). Her skjuler vi ingenting, og viser hvor dan du kan komme enkelt i gang selv.
Les mer
Søkemotoroptimalisering
Det er klart du ønsker flere kunder, og da må du markedsføre deg. Det handler jo om å bli synlig der markedet ditt er. Og de er i Google.no og søker etter dine produkter og tjenester. Sørg for at kundene finner deg der. Løsningen er søkemotoroptimalisering, og det kan vi i EasyEdit hjelpe deg med. Vi gjør vår egen SEO, og vi gjør den for andre. Når du skal velge noen til å gjøre synlighet for deg, så bruk noen som er synlige selv. 
Les mer
Hva er den mest vanlige feilen på en hjemmeside?
Ja, det er faktisk sant: Den desidert vanligste feilen på norske nettsteder er overskriften! Hvorfor lurer du kanskje på, og det skal vi dykke litt ned i her. (PS: Det er den enkleste feilen å fikse...)
Les mer
Søkemotoroptimalisering - noe for meg?
Siden 2003 har vi som driver EasyEdit.no levert SEO-tjenester til våre kunder via vår hjemmeside flexweb.no. Men vi har aldri presentert det skikkelig her. Vi vet jo at du ønsker flere kunder, og det å være synlig når din kundegruppe søker etter produkter og tjenester er svært viktig. Så her er mer om synlighet i Google.
Les mer
Profesjonell hjemmeside? - sjekklisten er her

Mens du søker etter riktig leverandør av hjememside til deg vil du komme over begrep som "profesjonell hjemmeside". Men hva betyr det egentlig?

Her er en lettfattelig oversikt til deg, og med en sjekkliste du kan bruke.

Les mer
Hvordan lage hjemmeside for bedrift?

Her skal vi se på hvordan du kan lage hjemmeside for en bedrift. Det er egentlig veldig enkelt. Det du trenger er en hjemmesidebygger som er lettbrukt og fleksibel. Samt ferdige webside design du kan bruke. 

Med EasyEdit får du alt på en plass, og med den hjelpen du trenger til å lykkes. Her ser du hvordan.

Les mer
CMS løsning - lag din egen internettside

Utrolig enkelt, men allikevel veldig fleksibelt! Test den i dag!

EasyEdit er norskutviklet, har norsk support, og er laget av en hjemmeside bedrift som ønsket å gjøre nettside design lettere for kundene. I tillegg er det lett og morsomt å oppdatere hjemmeside selv.

Les mer
Hjemmeside for dummies
Føler du deg litt "dummy" når du nå skal i gang med hjemmeside? Fortvil ikke: EasyEdit.no er laget fra bunnen og opp for å være svært lett å komme i gang med, lett å bruke og lett å få hjelp med.
Les mer
Hjemmeside for legesenter
Trenger du en hjemmeside for ditt legesenter? Høsten 2017 ble det slått fast at det er mange legesenter som ikke har hjemmeside, eller ikke god nok. Se tilbud på legekonto-hjemmeside her. 
Les mer
Komplette hjemmesideoppsett
Nå kan du bygge komplett ferdig hjemmeside på bare minutter. Inkludert tekst og bilder for visse fagområder. Se mer her.
Les mer
Enklere markedsføring på sosiale medier!

Et godt hjemmesideprogram gjør det ikke bare enkelt å lage hjemmeside selv, men også å markedsføre den på sosiale medier. Med EasyEdit blir det ENNÅ ENKLERE for deg:

Når du skriver en nyhet kan den automatisk deles på utvalgte sosiale medier og til spesifikke soiale kontoer du har. Så i stedet for å måtte kopiere en link, finne et passende bilde, og deretter dele den på kontoer du er innlogget på - så kan det gjøres helautomatisk for deg.

Det er smart markedsføring på sosiale medier det.

I tillegg så kan man med veldig enkle grep alltid ha et passende bilde klart. Helt automatisk. Overskriften legges automatisk inn i bildet, og du kan selv velge å skrive en oppfordring i bildet. 

Les mer

Les mer
Hvordan lage nettside med nettbutikk?

Hvem som helst kan starte nettbutikk, men det har ofte vært enten dyrt eller vanskelig. Samtidig er det mange ganger man ønsker å starte med en hjemmeside med bestillingsskjema, og deretter starte nettbutikk når man øker antall varer på lageret etc. 

Da er den absolutt enkleste måten å lage hjemmeside med nettbutikk er å bruke en løsning der alt er inkludert. I EasyEdit er nettbutikk inkludert, slik at man kan lage en komplett hjemmeside slik man vil ha den, og deretter aktivere og ta i bruk nettbutikken som er inkludert. Veldig enkelt og veldig brukervennlig. 

Her ser du hvordan du kan sette inn kategori og produkt i nettbutikken - og dermed få dette vist frem i din nettside.

Les mer