Mens du søker etter riktig leverandør av hjememside til deg vil du komme over begrep som "profesjonell hjemmeside". Men hva betyr det egentlig?

Her er en lettfattelig oversikt til deg, og med en sjekkliste du kan bruke.

Les mer

Her skal vi se på hvordan du kan lage hjemmeside for en bedrift. Det er egentlig veldig enkelt. Det du trenger er en hjemmesidebygger som er lettbrukt og fleksibel. Samt ferdige webside design du kan bruke. 

Med EasyEdit får du alt på en plass, og med den hjelpen du trenger til å lykkes. Her ser du hvordan.

Les mer

Utrolig enkelt, men allikevel veldig fleksibelt! Test den i dag!

EasyEdit er norskutviklet, har norsk support, og er laget av en hjemmeside bedrift som ønsket å gjøre nettside design lettere for kundene. I tillegg er det lett og morsomt å oppdatere hjemmeside selv.

Les mer
Føler du deg litt "dummy" når du nå skal i gang med hjemmeside? Fortvil ikke: EasyEdit.no er laget fra bunnen og opp for å være svært lett å komme i gang med, lett å bruke og lett å få hjelp med.
Les mer
Trenger du en hjemmeside for ditt legesenter? Høsten 2017 ble det slått fast at det er mange legesenter som ikke har hjemmeside, eller ikke god nok. Se tilbud på legekonto-hjemmeside her. 
Les mer
Nå kan du bygge komplett ferdig hjemmeside på bare minutter. Inkludert tekst og bilder for visse fagområder. Se mer her.
Les mer

Et godt hjemmesideprogram gjør det ikke bare enkelt å lage hjemmeside selv, men også å markedsføre den på sosiale medier. Med EasyEdit blir det ENNÅ ENKLERE for deg:

Når du skriver en nyhet kan den automatisk deles på utvalgte sosiale medier og til spesifikke soiale kontoer du har. Så i stedet for å måtte kopiere en link, finne et passende bilde, og deretter dele den på kontoer du er innlogget på - så kan det gjøres helautomatisk for deg.

Det er smart markedsføring på sosiale medier det.

I tillegg så kan man med veldig enkle grep alltid ha et passende bilde klart. Helt automatisk. Overskriften legges automatisk inn i bildet, og du kan selv velge å skrive en oppfordring i bildet. 

Les mer

Les mer

Hvem som helst kan starte nettbutikk, men det har ofte vært enten dyrt eller vanskelig. Samtidig er det mange ganger man ønsker å starte med en hjemmeside med bestillingsskjema, og deretter starte nettbutikk når man øker antall varer på lageret etc. 

Da er den absolutt enkleste måten å lage hjemmeside med nettbutikk er å bruke en løsning der alt er inkludert. I EasyEdit er nettbutikk inkludert, slik at man kan lage en komplett hjemmeside slik man vil ha den, og deretter aktivere og ta i bruk nettbutikken som er inkludert. Veldig enkelt og veldig brukervennlig. 

Her ser du hvordan du kan sette inn kategori og produkt i nettbutikken - og dermed få dette vist frem i din nettside.

Les mer

FlexWeb Support

_+

FlexWeb Support