Gratis SEO kurs

UNIKT: Nr 1 på "SEO ekspert" i Norge gir deg GRATIS tilgang til sitt kurs i søkemotoroptimalisering

gratis SEO kurs

Hei, jeg er Preben Sangvik, grunnleggeren av Responspartner AS. I over 15 år har jeg jobbet med søkemotoroptimalisering, men tilbyr ikke lenger denne tjenesten til markedet. Grunnen er at jeg bygger opp EasyEdit (kanskje det mest lettbrukt og lønnsomme hjemmesideløsningen for deg?)

Nå tilbyr jeg deg et unikt og gratis GRATIS SEO kurs i hvordan du kan gjøre din hjemmeside synlig i Google, og gjennom det få flere kunder.

Jeg tenkte opprinnelig å lage dette som et betalt kurs, men har i siste øyeblikk valgt å legge dette ut gratis. Men det er ikke dårlig. De aller fleste vil lære det de trenger for å rangere sin hjemmeside i topp 10 i Google - uten å kaste bort tusenvis av kroner på SEO byråer. 

PS: Hvis du googler "SEO ekspert" så finner du nok meg i toppen av Google. Samme med "SEO konsulent"...

Kurset vil hjelpe deg med å vite hvordan du kan gjøre din hjemmeside slik at den henter nye kunder til deg automatisk - fra Google og andre søkemotorer.

Steg for steg til hvordan du kan gjøre din hjemmeside synlig i toppen av Google

I kurset får du vite ikke bare HVA du må gjøre, men også HVORDAN du gjør det.

Jeg viser deg alt fra hvordan du finner de RIKTIGE søkefrasene å rangere på, og hvordan du kan rangere på søkefraser nærmest over natten. Metodene jeg viser deg har jeg brukt mange gager på å rangere sider på bare noen få timer.

Alle vet at man MÅ være synlig i Google for å få maks ut av hjemmesiden. Dette gratis SEO kurset forteller deg hvordan.

Hvis du ønsker å vite hvordan du kan gjøre at din hjemmeside henter nye kunder til deg automatisk, så trenger du dette GRATIS kurset.

Det vil blant annet vise deg hvordan man ved å bygge en hjemmeside etter en enkel oppskrift kan skaffe deg kundene du drømmer om å få slik at du slipper å kaste bort mye tid og penger på en hjemmeside som ikke fungerer.

Slik får du tilgang til det digitale SEO kurset:

Klikk på den grønne knappen som vil ta deg til min Facebook-gruppe. Meld deg inn der. I det øyeblikket vi godkjenner deg så vil du få tilgang til ALLE ressursene der inne - injkludert det gratis SEO-kurset vi er stolte av.

Kurset er under utvikling, så har du spørsmål så still det der inne, og vi lager et svar til deg.

Er det noe lureri?

Dette er ikke noe lureri. Jeg gjør dette fordi vi ønsker å hjelpe så mange småbedriftseiere som mulig å vokse på den enkleste måten.

Dette tilbudet er en del av et eksperiment jeg gjør, og når det er over vil ikke GRATIS kurs og det andre være tilgjengelig gratis lenger. I alle fall tør vi ikke love det. Det er fullt mulig jeg gjør kurset om til betalt kurs, men inntil videre vil du ha tilgang til det. (Blir du med nå vil du IKKE måtte betale for det uansett.)

Så bare for å oppsummere:

Du vil få øyeblikkelig tilgang til dette GRATIS SEO-kurset og tilleggsinfo som hjelper deg å få en mer effektiv hjemmeside. "EasyEdit facebook-gruppe" vil hjelpe deg med hvordan du kan gjøre din hjemmeside slik at den henter nye kunder til deg automatisk (inkludert hvordan man ved å bygge en hjemmeside etter en enkel oppskrift kan skaffe deg kundene du drømmer om å få)... Dette betyr at du endelig kan slippe å kaste bort mye tid og penger på en hjemmeside som ikke fungerer.

Bare klikk på knappen og bli med i Facebook-gruppen.

Som du ser så kan han sine saker. Rangerer som nr 1 på "SEO byrå" (selv om han ikke tilbyr dette til kunder for øyeblikket. )
digitalt kurs i søkemotoroptimalisering

Gratis tilgang til synlighet-kurs:

Du får tilgang til kurset så raskt en av våre moderatorer har fått godkjent din søknad. 
Hvordan finne rette søkefraser?
Hva bør jeg endre på hjemmesiden?
Hvordan skrive tekster?
Hvordan kan jeg påvirke rangeringen?
Dette skulle egentlig vært et betalt kurs til minst 2900 kr, men nå får du tilgang gratis og uforpliktende. Gjelder kun nå.